Încă o victimă a show-biz-ului


A murit Jacko. La 50 de ani! Unii l-au adulat isteric la vremea lui, alţii l-au acuzat de pedofilie, el a trecut prin viaţă plin de bizarerii, dând concerte flamboaiante în care se apuca de „oo”, dansa de parcă era de cauciuc şi cânta cu vocea aia ambiguă. Cică „I’m bad!” (hahaha!). A fost şi în România şi s-a pozat cu Iliescu (sau invers). A vrut să se facă alb şi cică i-a picat nasul.

Dumnezeu să-l ierte.

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. 1. Nici adulatorii si nici acuzatorii nu erau un picut normali la cap. 2. Cum sa nu fie bizar Jacko asta daca dormea intr-o camera hiperbarica alimentata cu oxigen? 3. Acuma bad o fi fost, dar poate in visele lui (uneori erotice). 4. E adevarat ca s-a pozat cu „mai, animalule”, dar eu cred ca de era inca presedinte Ceausescu s-ar fi pozat si cu el ca tot un drac ar fi fost. 5. Nasul i-a picat oleaca, dar a fost rapid recuperat de femeia de servici din magazin (real sau carrefour, nu mai stiu exact, ba nu, era la lotus).

    Răspunde

  2. @Wizard: Conform lui I T Morar, Ceasca il interzisese intr-o vreme pt ca niste ziaristi elvetieni care au fost si prin discotecile vremii au scris ca in Romania sunt celebri Ceasca si Jacko. Ce-i drept, mi se pare o legenda ulterioara 😉 pt ca in anii cand negrul alb devenise celebru, Ceasca sau altii ca el, de pe langa el, interzisesera toata muzica occidentala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: