Din grădina Domnului (2)


1. Cică să votăm cu stânga. Dacă am fi musulmani, da, fiindcă la ei cu stânga te ştergi la cur(sul valutar, desigur). Iar vorbind serios, cei care se mai lasă prostiţi de profitori de ieri şi de azi, de demagogi, şpăgari, turnători şi afacerişti putrezi de bogaţi pe bani publici, închipuindu-şi că ăia apără interesele clasei muncitoare, merită să fie conduşi de respectivii. Vorba poetului contemporan (1-Q Sapro): „Ruşine! Ruşii ne… sau nu ne, dar ne-au… şi unii au rămas aşa.” Apropo!

2. Statul e cel mai mare proxenet (Big Pimp, Big Brother, totuna). Cică în Germania prostituţia nu e ilegală, dar evaziunea fiscală e (banii nu put, vorba lui Vespasian, primul om care a taxat mersul la budă). Germania, Imperiul Roman, civilizaţie şi moralitate, nene…

3. Atmosferă creativă, propice colaborării şi actului artistic la Filarmonica din Oradea. Dacă rezistaţi, citiţi mai ales comentariile, cel puţin unele provenind de la cei implicaţi sau de la apropiaţii lor. Artişti de mare clasă, nu-i aşa, cu preocupări elevate, mereu însetaţi de autoperfecţionare în domeniul sublim al marii muzici pe care ne-o transmit şi cu rezultate artistice pe măsură: scandaluri, procese. insulte, ură, dezbinare, orgolii bolnave. „Curat constituţional! Muzica!”

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. 1. Eu nu fac chestia cu stersul cu stanga, dar de spalat dupa recunosc ca tot cu stanga execut. 2. Statul e cel mai mare proxenet pentru ca detine monopolul taxelor si impozitelor. 3. Nu ma mai mira demult atmosfera asta „curat creativa” si „propice artei” de la Filarmonica din Oradea ca vorba nu stiu cui: „la asa sef asa angajati” (penibili).

    Răspunde

  2. Posted by adriangagiu on 26 Mai 2009 at 9:15 pm

    Numitorul comun la aceste 3 chestii este…. este… ghici! Ei, da! IPOCRIZIA, adica MINCIUNA!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: