Stimaţi pesedişti, vă reprezintă agramatul ăsta?


…care este?

Uite de-asta n-avem partide de stânga reale. Bogătaşii pozează în socialişti şi sunt conduşi de un agramat care garanta pentru o profesoară universitară şi exclude acum un dirijor şi violonist, fiul lui Ion Voicu.

Aţi văzut lansarea asta la apă a eurocandidaţilor? Un bâlci sinistru, cu prezentări urlate ca la nuntă, când dau maneliştii dedicaţii sau se strigă darul.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Recunosc ca n-am vazut „lansarea la apa” a catindatilor astora din p.s.d. (partidul asta nu merita nici macar efortul de a-i scrie initialele cu majuscule) , dar cred ca nici n-am pierdut nimic. Plus ca in Romania nu au cum sa existe social-democrati adevarati, ca din cate stiu eu ca sa existe social-democratie mai intai trebuie sa ai o tara dezvoltata economic, ca sa ai ce bogatie imparti la „popor”, ori la noi nu prea va fi cazul decat poate cand or fi nepotii nostri bunici la randul lor(scenariu un picut optimist).

    Răspunde

  2. Posted by adriangagiu on 14 mai 2009 at 5:49 pm

    Nu neaparat. Principiile sanatoase al stangii, dincolo de demagogia pt manipulat masele, sunt echitatea si protectia sociala (adica de compasiune) pentru cei care sunt mai putin favorizati de conjuncturi sau de propriile capacitati si eforturi depuse. De-asta la noi nu exista stanga, ci gasti de hoti, mincinosi si demagogi, cu averi exorbitante. E o absurditate ca atatia pretinsi reprezentanti ai intereselor clasei muncitoare sa se lafaiasca in averi sfidatoare si de multe ori nejustificabile legal.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: