A hilarious winter of hilarity


Apropo de pseudo-divertismentul fecaloid care s-a lăbărţat de ceva vreme la toate OTV-urile, indiferent de denumire şi patron… Să nu ne plângem cu lacrimi de crocodil că ne-au năpădit pretinse vedete de doi lei, „actriţe” porno, manelari cu tupeu, scandalagii de profesie, siliconate care fac play-back, golani cu ifose, prostituaţi de toate felurile şi alţi inşi fără meserie. Păi cine se uită la ei? Şi cine îi promovează pe ăştia, eu? Nu, ci tot nişte „vedete” ca ei: aşa-zişii realizatori de televiziune care tot invită asemenea nulităţi ca şi cum s-ar fi terminat oamenii normali sau chiar remarcabili din ţara asta. Dacă am trăi numai la tembelizor, am crede că pe la noi nu există decât târfe, scandal, violuri, crime, jafuri, plagiaturi etc. Ştiu că negativismul masochist care-i domină pe mulţi îi va face să zică acum „da, chiar aşa e”. Da? Atunci dv. din ce categorie faceţi parte? 🙂

Dar mai bine să nu ne supărăm, ci un cântec vesel să cântăm. Ia uitaţi-vă aici, dacă aveţi chef, ca să vedeţi talk-show de calitate. Apropo, talk-show înseamnă show, nu câţiva constipaţi în costume care scrâşnesc şi bat câmpii ore în şir la o masă pe teme politice. Iar toţi ăia care se hlizesc tâmp în tocşoaiele lor, urlă toţi deodată sau fac „glume” libidinoase ar trebui să vadă un interviu ca ăla de mai sus sau ca următorul.
Craig Ferguson ăsta e o figură, interviurile lui par mai puţin aranjate decât ale lui Leno sau Letterman, iar umorul lui e mai sarcastic şi mai spontan. De Lauren Graham ce să mai zicem: dezinvoltură, farmec, umor etc. Oamenii ăştia chiar au o meserie şi le place ce fac. Până şi cele câteva glume mai fără perdea au perdea!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: