Flamingo Girls


Stimaţi obsedaţi sexual, mă adresez dv. cu ocazia recentului eveniment de largă respiraţie, relatat de presa locală la categoria Cultură-timp liber: show-ul unei trupe de strip-tease masculin de pe la noi, prestat într-un club orădean spre salivarea concitadinelor noastre. Pentru că nu vă interesează alegerile, Obama, criza sau grevele, după cum demonstrează site-ul unui săptămânal local, pe care cele mai citite ştiri sunt „A făcut sex oral cu 9 bărbaţi” şi „Videoclip porno marca Laura Andreşan: În gură ştii că-mi place dur, ţine palmele pe…” (ei reproduc şi rima, noi nu, că suntem nişte domni).
Stripperii şi-au făcut „meseria”: s-au dezbrăcat complet pe scenă, mascându-şi obiectele muncii în căuşul palmei, şi s-au frecat (mimând sexul de diverse tipuri) de publicul feminin încântat că e tăvălit în văzul lumii, mai ales că presa a făcut poze pe care şi le-a pus pe site-uri ca să le vadă şi copiii şi să înveţe, atraşi de avertismentul „Interzis minorilor” (că nu era nici o parolă sau restricţie de vârstă la accesarea materialelor).

Şi-aici începe „drama”: acum se ofuschează unii că de ce a făcut presa poze şi le-a publicat ca să vadă iubiţii, soţii, copiii, părinţii, vecinii, colegii, elevii etc. ce fată de gaşcă (şi nu m-am gândit la „gang bang”) e d-ra sau d-na cutare. Deci problema e nu că distractiva destrăbălare s-a produs, ci că s-a aflat de ea? Păi dacă şi show-urile de strip-tease sunt publice! Eşti major, intri. Câtă libertate în România! Ce mai contează dreptul la propria imagine!
Să zicem ca Jiji că asta e „curvăsăraie”? Nu zicem, deşi e tot un fel de servicii erotice pe bani, că şi la masajul thailandez se freacă prestatoarele de client. De altfel, admiraţii şi musculoşii ce se prostituau în felul lor acolo par foarte dubioşi din următorul punct de vedere: strip-tease e la origine o formă de dans având cu totul alte valenţe decât excitarea şi balele, iar ea era rezervată femeilor, întrucât cultul corpului e ceva tipic feminin, bărbatul mizează mai mult pe calităţi interioare (a, am văzut odată o scenă filmată cu Chippendales care sugeau banane, iar atât de bărbătescul show nu era pentru homosexuali). De-asta bărbaţii sunt atraşi în primul rând de înfăţişarea femeii, iar femeile în primul rând de caracterul bărbatului.

Dar să lăsăm profunzimile şi să mai zicem că nu suntem absurzi, erotismul îşi are rostul şi locul lui în viaţa omului. Numai că acum totul se desfăşoară în public şi, în acest caz, pe bani. Adică e prostituţie. Erotismul fără iubire e animalic (stripperii sunt chiar numiţi atât de simpatic masculi, nu bărbaţi). Ce-aveţi, doamnelor şi domnilor? Am auzit şi noi că o dată vede naşul, dar chiar aşa rar aveţi parte sau aşa slabă e prestaţia că trebuie să plătiţi la alţii? Ce semeni, aia culegi, ar zice unii.
Dar să nu fim răi, ci să le amintim apostolilor toleranţei şi ai caselor de toleranţă că expresia lor favorită despre „cea mai veche meserie din lume” e un fals: vânătoarea e cea mai veche meserie din lume. Aşa că le dorim dependenţilor de distracţie cu orice preţ, inclusiv cu preţul sufletului, al iubirii şi al purităţii, să-şi vadă surorile sau mămicile prestând măcar în show-uri sexy sau linse şi frecate în public de masculi goi, cu „uneltele” în mână.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: